Vapaaehtoistoiminta
Etusivu>Vapaaehtoistoiminta

VAPAAEHTOISTOIMINTA

Haluatko tehdä hyvää muistiperheiden hyväksi?

Vapaaehtoistoiminta on kaikille avointa toimintaa, jota tehdään palkatta omasta vapaasta tahdosta. Muistiluotsin vapaaehtoisena voit olla mukana vahvistamassa muistisairautta sairastavan henkilön ja hänen läheisensä omannäköisen elämän jatkumista ja osallisuuden mahdollisuuksia. Voit toimia omana itsenäsi ja voimavaroillasi.

Etsimme jatkuvasti uusia innokkaita vapaaehtoistyöntekijöitä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vapaaehtoistoiminnasta tai muistisairauksista. Tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus asiaan ja mahdollisuus sitoutua toimintaan. Muistiluotsi kouluttaa kaikki vapaaehtoiset, antaa henkilökohtaista ohjausta ja tukea sekä tarjoaa virkistys- ja koulutuksellisia vertaistapaamisia säännöllisesti. Lisää koulutuksista voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ.

Emme vaadi vapaaehtoiselta monen tunnin sitoutumista kuukautta kohden, vaan pelkästään jo tuntikin riittää tekemään jonkun ihmisen onnelliseksi, saamaan apua esimerkiksi kauppareissulle tai ulkoiluun. Tarjoamme erilaisia vapaaehtoistyön tehtäviä kaveritoiminnasta kahvinkeittäjään. Voit käydä lukemassa vapaaehtoistyöntehtävistä enemmän TÄÄLTÄ.

Olemme myös avoinna erilaisille vapaaehtoistyön muodoille, jos sinulla on jokin oma idea mitä haluaisit tehdä.

Jos kiinnostuit vapaaehtoistyöstä Muistiluotsille, voit jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kanta-Hämeen Muistiluotsin vapaaehtoistoiminnasta vastaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Tiina Leiskamo, puh. 044 4932 388, tiina.leiskamo@muistiaina.fi.