Etusivu » Liity Jäseneksi

Tue toimintaamme:

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi!

Jäsenet ovat muistiyhdistyksen toiminnan perusta.
Muistiyhdistyksen jäsenenä voit toimia, osallistua ja vaikuttaa paikalliseen muistityöhön!

Miksi liittyä jäseneksi?

Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenenä olet vuosittain tukemassa toimintamme jatkumista jäsenmaksullasi ja pääset osaksi yli 400 jäsenen yhdistysperhettämme. Jäsenmaksut ovat mahdollistaneet yhdistyksemme olemassaolon jo yli 30 vuotta!

 Jäsenenä saat kuukausittain sähköpostikirjeen ja kaksi kertaa vuodessa paperilehden toiminnastamme. Muisti-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja tulee suoraan kotiisi. Lisäksi saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. Tervetuloa joukkoomme! Liity tästä.

Paperisia jäsenliittymislomakkeita löytyy myös toimistoltamme.  

Jäsenmaksut vuonna 2024

  • Henkilöjäsen 25 € / vuosi
  • Perhejäsen 40 € / vuosi (sisältää kaksi saman talouden jäsentä)


Kannatusjäsenyys kannattaa!

Yrityksenä tai yhdistyksenä voit saada näkyvyyttä ryhtymällä Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen kannatusjäseneksi. Samalla kun tuet yhdistyksemme olemassaoloa ja toimintaa, olet yksi näkyvistä yhteistyökumppaneistamme.

Logosi tulee näkyviin sekä nettisivuillemme että MuistiAjastin-jäsenlehteemme kahdesti vuodessa. Voit myös tarjota yhdistyksemme jäsenille jäsenetuja ja näkyä toiminnassamme erikseen sovittavalla tavalla, kuuntelemme mielellämme ehdotuksia yhteistyöstä! Liity kannatusjäseneksi tästä.

Jäsenmaksu vuonna 2024

  • Kannatusjäsen 150 € / kalenterivuosi
Liity kannatusjäseneksi

Jäsenedut

Tällä sivulla saat tietoa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille myönnettävistä jäseneduista. 

Jäsenenä saat:

  • Muisti-lehti 4 kertaa vuodessa suoraan kotiin (Muistiliitto toimittaa)
  • Toimintakalenteri MuistiAjastin 2 kertaa vuodessa
  • Tietoa aivoterveydestä ja muistisairauksista
  • Virkistystoimintaa

Näiden lisäksi saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. Nämä kaikki edut on lueteltu alempana. 

Paikalliset jäsenedut

Jalkaterapeutti Sanni Pirkkalanen

Jalkaterapiapalveluista –10%
Jalkaterapeutti Sanni Pirkkalainen,
puh. 045 106 3990
Palokunnankatu 17, Hämeenlinna.
www.hmlfysiorapia.fi,
http://varaa.timma.fi/tmisannipirkkalainen

Sivustolle

Scandic Aulanko

Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia, Scandic Laajavuori 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset, alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä pois lukien sesonki ajankohdat (vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu, vkot 42-43). Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa jäsenkortilla. Etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle ja sitä ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Sivustolle

Musiikkiteatteri Spektri

Musiikkiteatteri Spektri tarjoaa jäsenedun: -10 % kurssimaksuista! Kurssitarjonnassa mm. Ihanat ikivihreät -lauluryhmä, jossa pääsee yhdessä laulamaan eri vuosikymmenten musiikkia. Yhdistyksemme jäsenenä voit pyytää meiltä sähköpostilla tai puhelimitse jäsenetuun oikeuttavaa koodia, joka annetaan kurssipaikkaa varattaessa.

Sivustolle

T:mi Perhetuki Pia Jaakkola

T:mi Perhetuki Pia Jaakkola Jäsenkortilla kolme ensimmäistä käyntiä -20 % seuraavista terapioista: perhepsykoterapia hinta 90 min/125 € -> alennettu hinta 100 € ja paripsykoterapia hinta 75 min / 85 € -> alennettu hinta 68 €.

Pia Jaakkola on perhe- ja paripsykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaalineuvoja. Toimitilat sijaitsevat Hikiällä, mutta Pia tekee myös kotikäyntejä. Katso lisätietoja: www.perhetuki.fi. Pian tavoitat: puh. 0408328920 tai sähköpostilla perhetukijaakkola@luukku.com.

Sivustolle

Ihmistiede Future

Ihmistiede Future tarjoaa psykoterapiaa yhteistyössä Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen kanssa. Psykoterapian vastaanotto toteutetaan tietoturvallisen videoyhteyden välityksellä. Hinta: 95 euroa / käyntikerta (45min). Kiinnostuitko? Soita: 044 726 7400 tai laita sähköpostia: info@muistiaina.fi.

Ateriapalvelu M&M -logo

Hämeenlinnan Ateriapalvelu M&M oy

Hämeenlinnan Ateriapalvelu M&M oy tarjoaa ensimmäisestä aterialaskusta -20% alennuksen (huom! Korona vaikuttaa tällä hetkellä Hml Ateriapalveluun omalta osaltaan siten, että asiakaspaikkoihin on jonoa.

Sivustolle

Hämeenlinnan Keilahalli

tarjoaa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille kenkävuokran ilmaiseksi.

Sivustolle

Valtakunnalliset jäsenedut

Suvanto Care

Suvanto Care tuottaa yksityisyyttä kunnioittaen jatkuvaa tilannetietoa asukkaan hyvinvoinnista kotihoivan ja läheisten tueksi. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 20% alennuksen Suvanto Mukana ja Suvanto Kotona –palvelujen sekä 10% alennuksen Suvanto Videopuhelu ja Suvanto Lääkemuistuttaja -palvelujen aloitusmaksuista.
Kuvaa klikkaamalla pääset Suvanto Caren sivustolle.

Sivustolle

Memoera Trainer

Memoera Trainer on tutkittu ja tuhansien muistisairaiden ihmisten käyttämä laite, joka tarjoaa hauskoja harjoitteita ja pelejä. Helppo, hyödyllinen ja viihteellinen. Muistiyhdistysten jäsenet saavat Memoera Trainer -laitteen ensimmäisen käyttökuukauden ilmaiseksi. Vuokrahinta normaalisti 29,50€/kk.

Sivustolle

Puhti Lab

Puhti Lab on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten keho voi. Testit voi ottaa yli 20 eri paikkakunnalla. Muistiyhdistyksen jäsenet saavat 20% alennuksen D-vitamiini- ja B12-TC2 mittauksista sekä 10% alennuksen muista testipaketeista.

Sivustolle

DementiaOnlineShop.com

DementiaOnlineShop.com on senioreiden ja muistisairaiden sekä heidän läheistensä verkkokauppa. Löydät sieltä tuotteita, jotka helpottavat arkea. DementiaOnlineShop.com-verkkokauppa tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille kaikista tilauksista 15% alennuksen.

Sivustolle

Apteekkituotteet.fi

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, josta voi ostaa sähköisellä reseptillä (eResepti) määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja lääkkeettömiä tuotteita. Apteekkituotteet.fi tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille tilaukset ilman postituskuluja
(edun arvo 3,95 euroa).

Sivustolle

Haluaisitko nämä edut itsellesi?

Liity jäseneksi tästä

Esittelyssä kannatusjäseniämme:

Nutricia logo

Nutricia Medical on keskittynyt tutkittuihin, kliinisiin ravintovalmisteisiin, jotka on kehitetty täyttämään sellaisten potilaiden ja yksilöiden tarpeet, joille tavallinen ruoka ei riitä tai sovi ravinnonlähteeksi. Nutrician tuotteet tukevat osaltaan potilaiden terveyttä ja elämänlaatua. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Viime vuosien tärkeimpiin innovaatioihin lukeutuu kliininen ravintovalmiste Souvenaid, joka on tarkoitettu varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Viimeisimmät kliiniset tutkimukset osoittavat ravitsemustuen merkityksen varhaisessa Alzheimerin taudissa. Alzheimerin tautia ei voida parantaa, mutta sen oireita voidaan helpottaa ja taudin kulkua hidastaa. Kysy lisää apteekistasi tai terveydenhuollosta. Lue lisää painamalla tästä!

Tervetuloa palveltavaksi Tiiriön apteekkiin Prismakeskukseen. Asiointi on sujuvaa ja esteetöntä, maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti.
Souvenaid kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon pysyvästi edulliseen hintaan. Vieraile apteekin sivuilla painamalla tästä!

Tavastilan Apteekissa ystävällinen henkilökuntamme tarjoaa monipuolista, yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Avarassa, esteettömässä ja valoisassa apteekissamme lääkevalmisteet sekä muut apteekkituotteet ovat selkeästi esillä. Liikkuminen apteekissamme on helppoa rattailla, rollaattorilla ja pyörätuolilla. Apteekki sijaitsee Kauppapaikka Tavastilan ensimmäisessä kerroksessa. Lue lisää painamalla tästä!

Hämeenlinnan Tori-Apteekki -tutussa paikassa torin kulmalla. Palvelemme vuoden jokaisena päivänä klo 8–21. 

Välittämistä vuodesta 1753.

Tutustu Tori-Apteekkiin painamalla tästä!

Kodin Tukitiimi
Meiltä saat kiireettömät kotikäynnit vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Autamme terveydellisissä ongelmissa ja tuemme kotona asumista monipuolisilla palveluillamme (sairaanhoito, virkistys, asiointi, kotisiivoukset). Muistisairaiden kohdalla pyrimme mahdollistamaan omannäköisen elämän jatkumisen mahdollisimman pitkään ja tuemme myös läheisten jaksamista sairauden eri vaiheissa.

Maksuton tutustumiskäynti.
Tavoitat meidät numerosta 0400 736 536.

Lue lisää painamalla tästä!

memoera -logo

Memoera Oy on viihteellisen terveysteknologian kehittäjä. Yritys yhdistää digitaaliset teknologiat, kognitiiviset ja fyysiset toimintakykyä edistävät harjoitustehtävät ainutlaatuisiksi tuotteiksi.

Memoera Trainer on kehitetty muistisairaan ihmistä varten. Vuokrattavissa oleva laite sisältää kognitiivista toimintakykyä ylläpitäviä hauskoja tehtäviä. Muistiyhdistysten jäsenet saavat Memoera Trainer -laitteen ensimmäisen käyttökuukauden ilmaiseksi.

Pian tulossa Memoera Exe -niminen tuote, jolla voi yhdistää kognitiivisen ja motorisen harjoittelun yhteen. Lue lisää painamalla tästä!

OTA YHTEYTTÄ

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä sekä antaa palautetta.

Palaute/Yhteydenottopyyntö