Etusivu » Ammattilaisille

Liity muistiverkostoon

Oletko muistityön ammattilainen? Työskenteletkö Kanta-Hämeen alueella muistisairairaiden, heidän läheisten ja muistioireisten parissa?  

Ammattilaisten Muistiverkoston tarkoitus on:

  • jakaa uutta tietoa ja hyviä toimintatapoja
  • tarjoaa vertaistuellista keskustelua
  • mahdollistaa verkostoitumisen
  • vahvistaa ammatillista osaamista.

Liittymällä Muistiverkostoon saat Asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsilta sähköpostitse Muistiverkostokirjeen sekä kutsun kahdesti vuodessa etätapaamiseen.

Ota yhteyttä

Koulutukset

Kanta-Hämeen Muistiyhdistys tuottaa maksullisena palvelutuotantona laadukkaita koulutuksia ammattilaisille. Ostamalla koulutuksen tai valmennuksen työyhteisöllesi tuet Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen toiminnan jatkuvuutta. Tutustu tarjontaamme alla! 

Koulutuksien teemat

Ratkaisukeskeinen muistityön valmennus

Muistisairauteen sairastuneiden parissa työskenteleville ammattilaisille suunnattu Ratkaisukeskinen muistityön valmennus tuo henkilöstölle uusia näkökulmia muistisairaan kohtaamiseen ja haastavien tilanteiden ratkaisemiseen hoivatyössä. Valmennus hyödyntää henkilöstön osaamista ja tukee työyhteisönä toimimista sekä työssä jaksamista. Ajankohtaiset työnantajan ja työyhteisön tunnistamat haasteet ovat valmennuksen keskiössä.  

Valmennuksen kesto on 2 x 2 h ja hinta 600 € (ja mahdolliset matkakulut). Koulutus järjestetään työpaikallasi tai toiveesi mukaan Muistiyhdistyksen toimistolla. Kouluttajina toimivat Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen kokeneet muistityön asiantuntijat.  

Yhteydenotot: milka.lintinen@muistiaina.fi  

 

Tilaa tästä

Muistisairaan kohtaaminen palveluammateissa -koulutus 

Kohtaatko usein työssäsi henkilöitä, jotka ovat muistioireisia tai sairastuneet muistisairauteen? Kohtaamiset muistioireisten kanssa voivat olla haastavia, mutta ne ovat ratkaistavissa! Koulutuksemme tarjoaa sinulle taitoja ja keinoja toimia muistioireisten kanssa erilaisissa palvelutilanteissa. Saat perustietoa muistisairauksista ja muistisairaan käyttäytymisen syistä. Koulutuksen avulla voit rakentaa palvelustasi ja toimintaympäristöstäsi muistiystävällisen. 

Tilaa koulutus 5–20 henkilölle. Koulutuksen kesto 2,5 h ja hinta 500 € (ja mahdolliset matkakulut). Koulutus voidaan järjestää yrityksesi tiloissa tai Muistiyhdistyksen toimistolla Hämeenlinnassa. Kouluttajina toimivat Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen kokeneet muistityön asiantuntijat.  

Tilaa tästä. Yhteydenotot: milka.lintinen@muistiaina.fi  

 

Tilaa tästä
Ota yhteyttä

Asiantuntijavierailut

STEA-rahoitteisessa asiakkaille maksuttomassa toiminnassamme asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsissa pääset asiantuntijana kertomaan omasta palvelustasi ja jakamaan osaamistasi muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen sekä muististaan huolestuneille henkilöille. Lukuisissa ryhmissämme on varattu aikaa asiantuntijapuheenvuoroille ja lisäksi järjestämme luentoja ja tapahtumia. Meillä on toimintaa koko Kanta-Hämeessä. Tarjoa puheenvuoroasi ja ota yhteyttä tästä.

Voit tilata meiltä Muistiluotsista muistihuoleen, muistisairauksiin tai muistisairaan kohtaamiseen liittyvän puheenvuoron, luennon, keskustelutilaisuuden tai työpajan osallistujille maksuttomaan tilaisuuteen tai toimintaan Kanta-Hämeen alueella. Toteutamme tilaustoimintaa muun työn sallimissa rajoissa. Tilaukset tästä.

Muistiyhdistys myy palvelutuotantona maksullisia luentoja ja työpajoja. 

lue lisää tästä

Muistikassi

Muistikassit ovat suunnattu muistisairauteen sairastuneille ja heidän läheisilleen. Niitä voivat jakaa ammattilaiset, jotka kohtaavat työssään muistisairauteen sairastuneita ja heidän läheisiään.

Muistikassit pitävät sisällään muun muassa Kanta-Hämeen asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsin ja Oman elämäni sävelet -hankkeen toiminnan esittelyä sekä Elämää muistisairauden kanssa – ja Ikäihmisten ravitsemus -oppaat.

Asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsi tuottaa Muistikassit yhteistyössä Oma Hämeen kanssa.

Muistikasseja voi tilata sivun alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä info@muistiaina.fi tai puh. 044 726 7400.

Ota yhteyttä

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi muistikassiin, koulutuksiin, asiakasohjaukseen ja muistiverkostoon liittyvissä asioissa sekä antaa palautetta.

Palaute/Yhteydenottopyyntö