Muistiyhdistys

Etusivu>Muistiyhdistys>Muistiluotsi

KANTA-HÄMEEN MUISTILUOTSI

Muistiluotsi on Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen ylläpitämä maakunnallinen asiantuntija- ja tukikeskus. Tarjoamme matalalla kynnyksellä tietoa, tukea ja toimintaa muististaan huolestuneille sekä muistisairautta sairastaville ja heidän läheisilleen.

Meidän puoleen voit kääntyä, jos kaipaat yksilöllistä muistineuvontaa ja -ohjausta, vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta tai tietoa muistisairauksista. Kohtaamme ihmiset aidosti kuunnellen, välittäen ja luottamuksella. Voit halutessasi lähestyä anonyymisti.

Teemme vaikuttamistyötä muistisairautta sairastavien yhdenvertaisuuden ja hyvän elämän puolesta sekä toimimme aktiivisesti maakunnan verkostoissa. Pyrimme vahvistamaan erityisesti muistisairauksiin liittyvää vapaaehtois- ja vertaistoimintaa sekä varmistamaan muistisairautta sairastavien ja heidän läheisten äänten kuuluminen.

Kanta-Hämeen Muistiluotsi kuuluu koko maan kattavaan muistiluotsiverkostoon, jossa toimii yhteensä 18 Muistiluotsia. Valtakunnallista verkostoa ja alueellisia keskuksia rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Kanta-Hämeen Muistiluotsi toimii yhteistyössä Forssan Seudun Muisti ry:n kanssa.

Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ry

asiantuntija- ja tukikeskus Muistiluotsi

Kasarmikatu 12

13100, Hämeenlinna

puh. 044 726 7400