Paikalliset jäsenedut

 

Hämeenlinnan Keilahalli tarjoaa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille kenkävuokran ilmaiseksi

T:mi Perhetuki Pia Jaakkola Jäsenkortilla kolme ensimmäistä käyntiä -20 % seuraavista terapioista: perhepsykoterapia hinta 90 min/125 € -> alennettu hinta 100 € ja paripsykoterapia hinta 75 min / 85 € -> alennettu hinta 68 €.

Pia Jaakkola on perhe- ja paripsykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaalineuvoja. Toimitilat sijaitsevat Hikiällä, mutta Pia tekee myös kotikäyntejä. Katso lisätietoja: www.perhetuki.fi. Pian tavoitat: puh. 0408328920 tai sähköpostilla perhetukijaakkola@luukku.com.

Scandic Aulanko, Scandic Eden Nokia, Scandic Laajavuori 20% alennus kylpylöiden kertalipuista (aikuiset, lapset, alennusryhmäläiset) kaikkina viikonpäivinä pois lukien sesonki ajankohdat (vkot 8-9, pääsiäinen, heinäkuu, vkot 42-43). Etu on henkilökohtainen ja saatavilla kylpylän vastaanotossa jäsenkortilla. Etua voi hyödyntää itselleen ja yhdelle (1) samaan perheeseen kuuluvalle seuralaiselle ja sitä ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.

Hämeenlinnan Ateriapalvelu M&M oy tarjoaa ensimmäisestä aterialaskusta -20% alennuksen (huom! Korona vaikuttaa tällä hetkellä Hml Ateriapalveluun omalta osaltaan siten, että asiakaspaikkoihin on jonoa.

Valtakunnalliset jäsenedut

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, josta voi ostaa sähköisellä reseptillä (eResepti) määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja lääkkeettömiä tuotteita. Apteekkituotteet.fi tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille tilaukset ilman postituskuluja
(edun arvo 3,95 euroa)
Kuvaa klikkaamalla pääset
apteekki.fi sivustolle.

Suvanto Care tuottaa yksityisyyttä kunnioittaen jatkuvaa tilannetietoa asukkaan hyvinvoinnista kotihoivan ja läheisten tueksi. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 20% alennuksen Suvanto Mukana ja Suvanto Kotona –palvelujen sekä 10% alennuksen Suvanto Videopuhelu ja Suvanto Lääkemuistuttaja -palvelujen aloitusmaksuista.
Kuvaa klikkaamalla pääset Suvanto Caren sivustolle.

Memoera Trainer on tutkittu ja tuhansien muistisairaiden ihmisten käyttämä laite, joka tarjoaa hauskoja harjoitteita ja pelejä. Helppo, hyödyllinen ja viihteellinen. Muistiyhdistysten jäsenet saavat Memoera Trainer -laitteen ensimmäisen käyttökuukauden ilmaiseksi. Vuokrahinta normaalisti 29,50€/kk.
Kuvaa klikkaamalla pääset
Memoeran sivustolle

Puhti Lab on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten keho voi. Testit voi ottaa yli 20 eri paikkakunnalla. Muistiyhdistyksen jäsenet saavat 20% alennuksen D-vitamiini- ja B12-TC2 mittauksista sekä 10% alennuksen muista testipaketeista.
Kuvaa klikkaamalla pääset
Puhti Labin sivustolle.

Näiden lisäksi jäsenetuja on:

  • Muisti-lehti 4 kertaa vuodessa (Muistiliitto toimittaa)
  • Toimintakalenteri MuistiAjastin 2 kertaa vuodessa (yhdistyksen toiminta kevät- ja syyskausittain)
  • Tietoa aivoterveydestä ja muistisairauksista
  • Virkistystoimintaa