Vapaaehtoistoiminta
Etusivu>Vapaaehtoistoiminta>Vapaaehtoistehtävät

Vapaaehtoistehtäviemme kuvaukset

Muistikaveri
Haluaisitko lähteä muistisairaan avuksi vaikkapa ulkoilemaan, kauppa-asioille, teatteriin tai seuraksi muuten vain? Lähde Muistikaveriksi! Annamme sinulle koulutuksen ja kaiken tukemme toiminnassasi.

Ryhmänohjaaja
Oletko kiinnostunut aivoterveyteen ja muistiin liittyvien pienryhmien ohjaamisesta? Onko sinulla mahdollisesti omaa kokemusta muistisairaan kohtaamisesta? Tule meille ryhmän ohjaajaksi! Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia erilaisiin ryhmiimme.

Kahvinkeitto- ja toimistotyöapu
Kiinnostaisiko sinua toimiminen meillä tarvittaessa esim. kahvinkeittoapuna, Muistikahvilaemäntänä/–isäntänä tai tilapäisenä toimistotyöapuna. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne. Tällä hetkellä etsimme Muistikahvilaemäntiä tai -isäntiä erityisesti Hauholle ja Riihimäelle!

Yhdistyksen edustaminen ja esitemateriaalin jakaminen
Olemme mukana monenlaisissa tapahtumissa (mm. messut ja infotilaisuudet), ja haluamme tuoda yhdistyksen ja Muistiluotsin toimintaa tutuksi kaikille ihmisille. Olisitko esimerkiksi kiinnostunut edustamaan meitä ja jakamaan muistitietoutta eri tilaisuuksissa tai toimittamaan esitteitämme eri toimipisteisiin?

Ohjelmanumerot, luennoitsijat
Onko sinulla jokin taito tai osaamisalue, jolla voisit viihdyttää tai jakaa asiatietoa asiakaskunnallemme eri ryhmissä tai kahviloissamme? Tule joukkoomme vetämään erilaisia ohjelmanumeroita!

Jotain muuta?
Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä, minkälaisessa toiminnassa voisit olla mukana.

Tuki ja koulutus
Tarjoamme mukavan toimintaympäristön ja jatkuvan tuen toiminnallesi. Koulutamme vapaaehtoisia iltakoulutuksena useamman kerran vuodessa Hämeenlinnassa ja jatkossa myös Riihimäellä. Voit saada perehdytyksen vapaaehtoistyöhön milloin tahansa paikkakunnasta riippumatta, joten kysy lisää. Palkitsemme vapaaehtoistoimijamme kausittain.

Etsimme yhdistyksellemme vapaaehtoisitoimijoita jatkuvasti. Vapaaehtoistyötä voit tehdä joko kotoa käsin tai mahdollisesti toimistolla jonkinlaisissa tehtävissä.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä juurikin meillä täälä Muistiyhdistyksellä, niin ota rohkeasti yhteyttä:

info@muistiaina.fi
044-72 67 400