Erittäin suosittu geriatrian erikoislääkäri Mirja Hallikaisen luentosarja saa jatkoa 1.12.2020 klo 16-18. Tällä kertaa aiheena on verisuoniperäinen muistisairaus ja siihen liittyvät käytösoireet.

Haluamme järjestää vuorovaikutteisen luennon, jossa teillä on mahdollisuus laittaa geriatrille kysymyksiä hankalista käytännön tilanteista, jotka liittyvät kyseisen diagnoosin saaneen henkilön kanssa toimimiseen. Toivomme että saisimme kommentteja ja kokemuksia myös kyseisen diagnoosin saaneilta henkilöiltä erilaisista tilanteista ja kohtaamisista, joita on tullut sairauden myötä vastaan. Kysymykset ja kommentit luetaan lähetyksen aikana nimettömänä.

Ennakkokysymyksiä ja kommentteja otetaan vastaan 27.11. asti tekstiviestillä tai WhatsAppissa numerossa 040 450 1584 tai sähköpostitse osoitteessa: marko.mustiala@muistiaina.fi.

Myös luennon aikana voi geriatrille esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen Live Streamin chat-kenttään YouTubessa. Vaihtoehtoisesti voit laittaa kysymyksiä tekstiviestillä tai WhatsAppissa numeroon 040 450 1584.

LUENNON VOI KATSOA SUORANA LÄHETYKSENÄ (tai myöhemminkin) TÄSTÄ LINKISTÄ: https://www.youtube.com/watch?v=JC6jzH21YwY&feature=youtu.be

Järjestäjät varaavat oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.