Vapaaehtoistoiminta

Olisitko juuri sinä kiinnostunut vapaa-ehtoistoiminnasta?

Etsimme jatkuvasti uusia, innokkaita toimijoita mukaan vapaaehtoistoimintaan. Haluaisitko jakaa osaamistasi ja saada myös itsellesi iloisen mielen?

Vapaaehtoisilta ei vaadita monen tunnin sitoutumista kuukautta kohden, vaan jo 1 tunti riittää tekemään jonkun ihmisen onnelliseksi, saamaan apua esim. kauppareissulle tai ulkoiluun:

Muistikaveri Haluaisitko lähteä muistisairaan avuksi vaikkapa ulkoilemaan, kauppa-asioille, teatteriin tai seuraksi muuten vain?  Lähde Muistikaveriksi! Annamme sinulle koulutuksen ja kaiken tukemme toiminnassasi.

Ryhmänohjaaja Oletko kiinnostunut aivoterveyteen ja muistiin liittyvien pienryhmien ohjaamisesta? Onko sinulla mahdollisesti omaa kokemusta muistisairaan kohtaamisesta? Tule meille ryhmän ohjaajaksi! Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia erilaisiin ryhmiimme.

Kahvinkeitto- ja toimistotyöapu Kiinnostaisiko sinua toimiminen meillä tarvittaessa esim. kahvinkeittoapuna, Muistikahvilaemäntänä/–isäntänä tai tilapäisenä toimistotyöapuna. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne. Tällä hetkellä etsimme Muistikahvilaemäntiä ja -isäntiä erityisesti Hauholle ja Lammille!

Yhdistyksen edustaminen ja esitemateriaalin jakaminen Olemme mukana monenlaisissa tapahtumissa (mm. messut ja infotilaisuudet), ja haluamme tuoda yhdistyksen ja Muistiluotsin toimintaa tutuksi kaikille ihmisille. Olisitko esimerkiksi kiinnostunut edustamaan meitä ja jakamaan muistitietoutta eri tilaisuuksissa tai toimittamaan esitteitämme eri toimipisteisiin?

Ohjelmanumerot, luennoitsijat Onko sinulla jokin taito tai osaamisalue, jolla voisit viihdyttää tai jakaa asiatietoa asiakaskunnallemme eri ryhmissä tai kahviloissamme? Tule joukkoomme vetämään erilaisia ohjelmanumeroita! 

Jotain muuta? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä, minkälaisessa toiminnassa voisit olla mukana. 

Tuki ja koulutus Tarjoamme mukavan toimintaympäristön ja jatkuvan tuen toiminnallesi. Koulutamme vapaaehtoisia iltakoulutuksena useamman kerran vuodessa Hämeenlinnassa ja jatkossa myös Riihimäellä. Voit saada perehdytyksen vapaaehtoistyöhön milloin tahansa paikkakunnasta riippumatta, joten kysy lisää. Palkitsemme vapaaehtoistoimijamme kausittain.

Lähde mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: alukoordinaattori Milka Lintinen, milka.lintinen@muistiaina.fi tai 040 82 45 948


Toimistomme on avoinna