Paikalliset jäsenedut

Jalkaterapia Anne Pietiläinen, vastaanotto Lopella ja Riihimäellä.
Alennus 4 € perushoidon hinnasta jäsenkorttia näyttämällä.
Annen kotisivuille.

Hyvän olon aitta - mainos

Hyvän Olon Aitta (Iittala)
tarjoaa -10% Anun tekemistä hoidoista (mm. kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, hieronta yms.)

Fifth Avenue (Hämeenlinna) tarjoaa
-10 % kaikista hinnoista
(lounas, listahinnat, juomat, keilaus, valmiit alennukset).
Fiftarin kotisivuille.

MättöGrilli tarjoaa
(Hämeenlinna),
kaikkien annosten
hinnoista -10%
Kanta-Hämeen
Muistiyhdistyksen
jäsenille.

Hämeenlinnan Keilahalli - logo

Hämeenlinnan Keilahalli tarjoaa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille kenkävuokran ilmaiseksi

Scandic Aulangon Kylpylän käyntimaksu jäsenelle 12€, mukaan lukien aikuiset perheenjäsenet 12€ sekä alle 14 v. lapsi 7€ (norm.hinta aik. 18€ ja lapselle 13€)

kuva tulossa kyltti

Hämeenlinnan Ateriapalvelu M&M oy tarjoaa ensimmäisestä aterialaskusta -20% alennuksen (huom! Korona vaikuttaa tällä hetkellä Hml Ateriapalveluun omalta osaltaan siten, että asiakaspaikkoihin on jonoa.

perhetuki jaakkola logo

T:mi Perhetuki Pia Jaakkola tarjoaa Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille jäsenkortilla kolme ensimmäistä käyntiä -20 % seuraavista terapioista: perhepsykoterapia (normaali hinta 90 min / 125 €) -> alennettu hinta 100 € ( – 20 % ) ja paripsykoterapia (normaali hinta 75 min / 85 €) -> alennettu hinta 68 € ( – 20 % ).
Pia Jaakkola on perhe- ja paripsykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja ja seksuaalineuvoja. Hän työskentelee eri ikäisten kanssa yli 20 vuoden kokemuksella terapiatyöstä. Pian toimitilat sijaitsevat Hikiällä, mutta hän tekee myös kotikäyntejä. Perhe- ja paripsykoterapeuttina Pialla on kelapätevyys (16-67 vuotiaat). Hän on myös kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tuottaja. Terapiassa voidaan hyödyntää ulkotilaa ja luontoa ja se voi olla myös osittain hevosavusteista.

Valtakunnalliset jäsenedut

Apteekkituotteet.fi jäsenetumainos

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkkokauppa, josta voi ostaa sähköisellä reseptillä (eResepti) määrätyt reseptilääkkeet, itsehoitolääkkeitä ja lääkkeettömiä tuotteita. Apteekkituotteet.fi tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille tilaukset ilman postituskuluja
(edun arvo 3,95 euroa)
apteekki.fi sivustolle.

DementiaOnlineShop jäsenetu mainos

DementiaOnlineShop.com on senioreiden ja muistisairaiden sekä heidän läheistensä verkkokauppa. Löydät sieltä tuotteita, jotka helpottavat arkea. DementiaOnlineShop.com-verkkokauppa tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille kaikista tilauksista
15% alennuksen.
Kuvaa klikkaamalla pääset DementiaOnlineShopin
sivustolle.

Holiday Club jäsenetu mainos

Holiday Club tarjoaa muistiyhdistysten jäsenille vähintään 15% alennuksen Holiday Club -kylpylähotellien, Villas-huoneistojen ja loma-asuntojen hinnoista. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk. Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto! Kysy alennuskoodi omasta yhdistyksestäsi!
Holiday Clubin sivustolle.

Memoera jäsenetumainos

Memoera Trainer on tutkittu ja tuhansien muistisairaiden ihmisten käyttämä laite, joka tarjoaa hauskoja harjoitteita ja pelejä. Helppo, hyödyllinen ja viihteellinen. Muistiyhdistysten jäsenet saavat Memoera Trainer -laitteen ensimmäisen käyttökuukauden ilmaiseksi. Vuokrahinta normaalisti 29,50€/kk.
Memoeran sivustolle

Puhti Lab jäsenetumainos

Puhti Lab on palvelu oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan. Puhdin testipaketit antavat laboratoriokokeiden kautta kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten keho voi. Testit voi ottaa yli 20 eri paikkakunnalla. Muistiyhdistyksen jäsenet saavat 20% alennuksen D-vitamiini- ja B12-TC2 mittauksista sekä 10% alennuksen muista testipaketeista.
Puhti Labin sivustolle.

Suvanto Care jäsenetu mainos

Suvanto Care tuottaa yksityisyyttä kunnioittaen jatkuvaa tilannetietoa asukkaan hyvinvoinnista kotihoivan ja läheisten tueksi. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 20% alennuksen Suvanto Mukana ja Suvanto Kotona –palvelujen sekä 10% alennuksen Suvanto Videopuhelu ja Suvanto Lääkemuistuttaja -palvelujen aloitusmaksuista.
Kuvaa klikkaamalla pääset Suvanto Caren sivustolle.

Ettonet jäsenetumainos

Ettonet on erikoistunut seniorikalusteisiin ja apuvälineisiin, kiireetöntä asiakaspalvelua unohtamatta. Tuotteet on suunnattu kaikille terveyttään hoitaville sekä henkilöille, jotka tarvitsevat enemmän tukea arjessa. Muistiyhdistysten jäsenet saavat 10% alennuksen normaalihintaisista apuvälineistä ja kalusteista Ettonetin myymälöissä ja verkkokaupassa.
Ettonetin sivustolle.

Muistijooga Banneri

Muistijooga keskittyy aivojen aktivointiin ja ennaltaehkäisemään muistihäiriöitä sekä parantamaan keskittymiskykyä. Se pyrkii ylläpitämään harjoittajan toiminnallisia (kognitiivisia) kykyjä, aivojen hyvinvointia ja hyvää muistitoimintaa. Muistijoogassa olennainen apuväline on Memomat-matto ja liikuntarajoitteisille muistilauta. Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen jäsenille Muistijooga tarjoaa -10% alennuksen kaikista Muistijooga-tuotteista ja -palveluista. Etukoodin saat Muistiyhdistyksen toimistolta.

Näiden lisäksi jäsenetuja on:

• Muisti-lehti 4 kertaa vuodessa (Muistiliitto toimittaa)
  • Toimintakalenteri MuistiAjastin 2 kertaa vuodessa (yhdistyksen toiminta kevät- ja syyskausittain)
  • Tietoa aivoterveydestä ja muistisairauksista
  • Virkistystoimintaa