Tapahtumat ja koulutukset

Etusivu>Tapahtumat ja koulutukset

Valtakunnallinen Muistiviikko vko 39

Valtakunnallista Muistiviikkoa vietetään Suomessa viikolla 39 (21.-27.9.2020).Muistiliitto jäsenyhdistyksineen nostaa viikon aikana vapaaehtoisten tärkeän roolin muistisairaiden ja läheisten tukemisessa.Muistiyhdistyksissä ympäri Suomen toimii yhteensä 1 400 muistivapaaehtoista monenlaisissa tehtävissä. Myös Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksessä vapaaehtoisilla on merkittävä rooli.Muistiviikon teemana [...]

Valtakunnallista Muistiviikkoa vietetään Suomessa viikolla 39. Muistiliitto jäsenyhdistyksineen nostaa viikon aikana vapaaehtoisten tärkeän roolin muistisairaiden ja läheisten tukemisessa.

Muistiyhdistyksissä ympäri Suomen toimii yhteensä 1 400 muistivapaaehtoista monenlaisissa tehtävissä. Myös Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksessä vapaaehtoisilla on merkittävä rooli.

Muistiviikon teemana on tänä vuonna ”Muistiasia on kaikkien asia”. Suomessa on lähes 200 000 muistisairasta ihmistä ja sairastuneiden määrä kasvaa koko ajan. Teemalla muistutetaan, että jokainen voi omalta osaltaan tukea sairastuneita ja läheisiä esimerkiksi vapaaehtoisena tai muistiyhdistyksen jäsenenä.

Kanta-Hämeen Muistiyhdistys järjestää sairastuneille ja läheisille paljon erilaista toimintaa, joista löydät lisätietoa kotisivujemme ryhmätoiminta sekä tapahtumat osioista.

Muistiviikkoa vietetään vuosittain kansainvälisen Maailman Alzheimer-päivän (21.9.) ympärillä, tänä vuonna viikolla 39. Lisätietoja saat osoitteesta www.muistiviikko.fi.