Neuvonta ja tuki

Etusivu>Neuvonta ja tuki>Asiantuntijaluennot
YouTube-logo ja linkki yhdistyksen kanavalle

Klikkaa YouTube linkkiä yläpuolella,
niin pääset katsomaan videoitamme.

Asiantuntijaluennot

Korona-pandemian myötä jouduimme siirtämään luentomme verkkomaailmaan. Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksellä on oma YouTube-kanava, jolle pääset klikkaamalla tällä sivulla näkyvää YouTube-logoa. Videoluentoja löytyy tällä hetkellä seuraavista aiheista:

– Edunvalvontavaltuutus ja hoitotahto – Miksi ja miten ne tehdään

– Muistisairaan lääkehoito

– Muistisairaan käytöksen ymmärtäminen

– Alzheimerin tauti ja siihen liittyvät käytösoireet

– Verisuoniperäinen muistisairaus ja siihen liittyvät käytösoireet

– Lewyn kappale -tauti ja Parkinsonin taudin muistisairaus sekä niihin liittyvät käytösoireet

– Muisti ja ikääntyminen

– Otsa-ohimolohkorappeuma ja alkoholidementia sekä niihin liittyvät käytösoireet

Lisäksi vielä löytyy 2 luentoa joita tekstitetään ja eivät siksi näy julkisina kanavallamme. Näitten luentojen aiheet ovat:

– Muistisairaus ja parisuhde

– COVID ikäihmisellä

Nämä piilotetut luennot tulevat nähtäville heti, kun tekstitykset ovat valmiit.

Tulevia LiveStream -luentoja:

  • ti 20.4.2021 klo 17-19 geriatrian erikoislääkäri Mirja Hallikainen luennoi aiheesta OTSA-OHIMOLOHKORAPPEUMA JA ALKOHOLIDEMENTIA SEKÄ NÄIHIN LIITTYVÄT KÄYTÖSOIREET

YouTuben luentolinkki: https://youtu.be/HSFKGg1y3TM

Haluamme tälläkin kertaa järjestää vuorovaikutteisen luennon, jossa teillä on mahdollisuus laittaa geriatrille kysymyksiä hankalista käytännön tilanteista, jotka liittyvät kyseisen diagnoosin saaneen henkilön kanssa toimimiseen. Toivomme, että saisimme kommentteja ja kokemuksia myös kyseisen diagnoosin saaneilta henkilöiltä erilaisista tilanteista ja kohtaamisista, joita on tullut sairauden myötä vastaan.

Kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa ennakkoon tekstiviestillä tai WhatsAppissa numeroon 040 450 1584 tai sähköpostilla osoitteeseen: marko.mustiala@muistiaina.fi. Kysymykset ja kommentit luetaan lähetyksen aikana nimettömänä. Kysymyksiä otetaan vastaan 16.4. saakka.

Myös luennon aikana voi geriatrielle esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen Live Streamin chat-kenttään YouTubessa. Vaihtoehtoisesti voit laittaa kysymyksiä tekstiviestillä tai WhatsAppissa numeroon 040 450 1584.

********************************************************

Kysymykset ja kommentit luetaan lähetyksen aikana nimettömänä.

Ilmoittautumisia YouTube-luennoille ei vaadita. Luennot voi katsoa myöhemminkin samoista linkeistä.

HUOM. Mikäli klikkaamasi linkki ohjaa sivulle, joka pyytää luottokorttisi tietoja, älä mene siitä edemmäs. Linkki ei ole tällöin oikea, sillä Kanta-Hämeen Muistiyhdistys ei missään vaiheessa pyydä kenenkään pankkitunnuksia tai luottokorttitietoja. Luentomme ovat maksuttomia.