Tuki ja palvelut

 

 

VERTAISLINJA MUISTISAIRAAN LÄHEISILLE
puh. 0800 9 6000
Joka päivä klo 17 – 21

Vertaislinja on auttava puhelinpalvelu, joka tarjoaa keskusteluapua, tukea ja ohjausta muistisairauksia sairastavien ihmisten omaisille ja läheisille. Puheluihin vastaavat kokeneet ja koulutetut vapaaehtoiset omaishoitajat. Toiminnan vastuutahona on Muistiliitto.

Keskustelut ovat luottamuksellisia, ja soittaja voi halutessaan pysyä nimettömänä. Toimijat allekirjoittavat vaitiolositoumuksen ja sitoutuvat samalla noudattamaan toimintaohjeita.

Puhelinpalvelu on kuuntelevaa, keskustelevaa ja ohjaavaa toimintaa, joka antavat soittajalle mahdollisuuden keskusteluun ja tietojen sekä ohjauksen saamiseen.


MUISTINEUVO

 

Muistineuvo-tukipuhelin tarjoaa muistisairauksiin liittyvää ohjausta ja neuvontaa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12 – 17.

Muistineuvo palvelee koronaepidemian aikana laajennetulla aukiololla, eli normaalien aukioloaikojen lisäksi myös keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15.


Puheluihin vastaavat muistialan ammattilaiset numerossa 09 8766 550 (0,08 € / min + pvm). 


TUKINET-KESKUSTELUPALSTA VERKOSSA
Klikkaa palstalle tästä tai kopioi linkki:
(https://www.tukinet.net/keskustelu/otsikot.tmpl?grp=381)

Muisti ja muistisairaudet -ryhmässä keskustellaan muistihäiriöistä ja muistisairauksista. Ryhmässä voit turvallisesti jakaa kokemuksiasi elämästä muistisairauden kanssa. Keskusteluissa mukana Muistiliitto.

 


Toimistomme on avoinna