Aivoviikko

AIVOVIIKKO keväällä 2020

Aivoviikkoa vietetään Suomessa viikolla 11 teemalla Vaali aivojasi. Muistiliitto nostaa esiin viikon aikana erityisesti ravinnon, liikunnan ja mielen hyvinvoinnin merkityksen aivoterveyteen. Aivoviikon (Brain Awareness Week) missiona on ollut herättää tietoisuutta erityisesti aivotutkimuksesta, ja kerätä sille myös rahaa. 

Aivoterveyslähettiläskoulutus järjestetään 14.3.2020 Kanta-Hämeen Muistiyhdistyksen toimistolla. Koulutuksessa käydään läpi aivoterveyttä edistäviä ja muistisairauksien riskiin vaikuttavia tekijöitä sekä perehdytään malliluentoon ja ryhmänohjaamisen perusteisiin. Ilmoittautumiset 1.3.2020 mennessä Marko Mustialalle marko.mustiala@muistiaina.fi / 040 450 1584. Lisätietoja koulutuksesta tästä.

Aivoviikon tapahtumia:

Ma 9.3. klo 11 – 12 Luento: Muisti ja aivoterveys
Paikka: Läntinen Kumppanuustalo, Eeronkuja 5, Hämeenlinna
Muistiasiantuntija Marko Mustiala luennoi, miten voi pitää huolta muististaan ja aivoterveydestään. Luento on maksuton.


Ti 10.3. klo 13 – 15 Mummodisko
Paikka: Hämeenlinnan Uimahallin liikuntasali, Uimarintie 2
Mummodisko on kaikenikäisille juhlijoille tarkoitettu tapahtuma, jossa etenkin ikäihmiset voivat laittaa jalalla koreasti mm. 60- ja 70-luvun diskomusiikin tahtiin. Juontajana on Tuija Piepponen, esiintyjänä Meiju Suvas ja levyjä pyörittelemässä geronomi DJ:t. Tapahtuma on maksuton.

Ke 11.3. klo 17 -19 Aivohoitola
Paikka: Muistiyhdistyksen toimisto, Kasarmikatu 12
Tietoa aivoterveydestä, Mustin musavisa ja arpajaiset.

Pe 13.3. klo 12 – 14 Lääkäriluento Riihimäellä: Miten pidän huolta aivoistani? Luennoitsijana geriatrian erikoislääkäri Mirja Hallikainen
P
aikka: Hyrian auditorio, Sakonkatu 1, Riihimäki


Toimistomme on avoinna

ma-to klo 12-14
Kasarmikatu 12, Hämeenlinna