Ajankohtaista

Markkinakahvit 7.5. klo 10-12 yhdistyksellä Kasarmikatu 12, Hämeenlinna. Aiheena ”Rentoa oloa”.

Tule kuulemaan asiaa rentoutumismuodoista, ikääntyneiden rentoutumisesta ja rentoutumisen vaikutuksista mm. muistisairauksiin.

Voit myös mittauttaa puristusvoimasi, verenpaineesi ja vyötärönympäryksesi, ja tehdä muistisairauksien riskitestin.

Tervetuloa!


Edunvalvontavaltuutus arkikielellä -opas

Valmistaudu elämäsi tulevaisuuteen ja taitekohtiin edunvalvontavaltuutuksella sekä hoito- ja hoivatahdolla. Oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija Tiina Kuopanportti Hämeenlinnasta on laatinut selkokielisen Edunvalvontavaltuutus Arkikielellä -oppaan. Opas on nyt myynnissä toimistollamme hintaan 20€/kpl (vain käteinen). Lisäksi Tiina laatii jäsenillemme edunvalvontavaltuutusasiakirjoja sopimushintaan 150€/kpl tai pariskunta 280€. Yhteydet Tiinaan: puh. 0451537479 / tiina@taitekohta.fi / Taitekohta


Muistiyhdistyksen maksuttomia luentoja Inkilänhovin Terveystietotuvalla Riihimäellä huhti- ja toukokuussa – seuraava 7.5. klo 17: Pätkiikö muisti, onko syytä huoleen?


Miesmuistiin-ryhmä
Uusi miehille suunnattu ryhmä on aloittanut toimintansa! Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 15-17 yhdistyksellä Kasarmikatu 12:ssa Hämeenlinnassa. Ryhmässä keskitytään miesten kesken erilaisten toiminnallisuuksien kautta muistisairauksien  ennaltaehkäisyyn ja henkiseen hyvinvointiin. Tule rohkeasti tutustumaan!


 

Toimistomme on avoinna

ma-to klo 12-14
Kasarmikatu 12, Hämeenlinna