Ajankohtaista

Kaikki toimintamme ja tilaisuutemme on peruutettu toistaiseksi koronatilanteen vuoksi alkaen 16.3.2020. Palvelemme ainoastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Täällä yhteystietomme.


HUOM: Luento suorana videotoistona YouTubessa ti 31.3.2020 klo 17: Edunvalvontavaltuutus ja hoitotahto – Miksi ja miten ne tehdään

”Vaikka olisit ollut saman ihmisen kanssa 50 vuotta naimisissa, hänellä ei ole enempää oikeuksia asioihisi kuin naapurillasi.”

Kuinka sinä olet varautunut sairastumisen tai vammautumisen varalle?

Oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija Tiina Kuopanportti  kertoo meille näistä kaikkia koskevista tärkeistä asioista. Koronavirustilanteen vuoksi tilaisuus toteutetaan aiemmin suunnitellusta yleisöluennosta poiketen suorana lähetyksenä internetin välityksellä.

LUENNON VOI KATSOA SUORANA LÄHETYKSENÄ TÄSTÄ LINKISTÄ:
https://youtu.be/ptRslPMHldE

Luennon järjestävät Kanta-Hämeen Muistiluotsi sekä Taitekohta Tiina Kuopanportti Oy.


Kysely toimintamme kehittämiseksi

Nyt kun meillä kaikilla on oikeasti enemmän aikaa käytettävissä, ole ystävällinen, ja vietä hetki vastataksesi oheiseen kyselyyn maaliskuun loppuun (31.3.2020) mennessä.

Olemme laatineet kyselyn, jonka avulla toivomme pääsevämme Sinun toiveidesi monipuoliseen huomioimiseen ja toteuttamiseen. Sinulla on siten mahdollisuus vaikuttaa toimintaamme ja osallistua Sinulle merkityksellisen muistityön kehittämiseen.

Voit halutessasi myös osallistua arvontaan jättämällä lomakkeella yhteystietosi. Yhteystietoja ei käytetä tämän kyselyn ulkopuolella muuhun tarkoitukseen.

Tästä kyselyyn


Toimistomme on avoinna