Ajankohtaista

Kaikki toimintamme ja tilaisuutemme on peruttu toistaiseksi koronatilanteen vuoksi. Palvelemme ainoastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Täällä yhteystietomme.


Vaikka yleisötilaisuutemme ovatkin peruttu, tarjoamme Teille luentoja ja asiatietoa suoratoistona netin kautta seuraavasti:

************************

HUOM!! TULOSSA KESÄKUUSSA: Geriatrian erikoislääkäri Arvo Haapasen luento haluamastanne aiheesta. Aihetoiveita voi esittää Markolle puh. 040 4501584 tai marko.mustiala@muistiaina.fi


Hyvät seuraajamme! 14.5.2020 esitetty Facebook-luentomme yritettiin hakkeroida. Huijarit onnistuivat luomaan samannäköisen tapahtuman ja pyrkivät ohjaamaan ihmisiä omalle nettisivustolleen, jossa kalastellaan luottokorttitietoja. Jos olet antanut tietosi tälle sivustolle, kuolleta korttisi heti. Me emme koskaan kysy netissä luottokorttitietojasi. Jos katselit luentoa YouTube-kanavallamme, ei ole mitään hätää, se ei ole huijaussivu ja siellä ei pyydetä mitään tietojasi. Huijareiden nettiosoitteessa on ainakin sanat ”live stream”. Olemme pahoillamme mahdollisesti aiheutuneesta vaivasta ja vahingosta. Teimme parhaamme estääksemme huijausnettisivun levittämisen, mutta johonkin se on jäänyt näkyviin. Jos löydät muun kuin YouTube-linkin tapahtumaamme, ilmoitathan siitä meille. 


Edunvalvontavaltuutus ja hoitotahto – Miksi ja
miten ne tehdään

”Vaikka olisit ollut saman ihmisen kanssa 50 vuotta naimisissa, hänellä ei ole enempää oikeuksia asioihisi kuin naapurillasi.”

Kuinka sinä olet varautunut sairastumisen tai vammautumisen varalle?

Oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija Tiina Kuopanportti  kertoo näistä kaikkia koskevista tärkeistä asioista. Luento taltioitiin suoratoistona 31.3.2020, ja on edelleen katsottavissa tämän linkin kautta: https://youtu.be/ptRslPMHldE

Luennon järjestivät Kanta-Hämeen Muistiluotsi sekä Taitekohta Tiina Kuopanportti Oy.


Toimistomme on avoinna